Rotukissapäivä

Tänään oltiin Rockyn kanssa Hyvinkään Faunattaressa Rotukissapäivässä. Tapahtuma on SUROKIN järjestämä ja sen tarkoitus oli tuoda rotukissoja ja rotukissaharrastusta esille.

Aamulla kymmenen aikaan saavuimme paikan päälle ja päädyimme pystyttämään sturdin liikkeen ulkopuolelle. Olimme niin sanottuja sisäänheittäjiä 😂 Mukana oli yhteensä n. 10 kissaa ja rotuja oli aika hyvin kaikista kategorioista. Liikkeessä oli myös hyviä tarjouksia, jotka houkottelivat ihmisiä paikalle. Rockyn söpöydellä saatiin myös ihan kivasti ihmisiä tutustumaan rotukissoihin.

image

image
Rockyn paikka liikkeen ulkopuolella

Tapahtuma houkutteli paikalle paljon ihmisiä kauniita kissoja ihailemaan. Myös Kissakas-sivuston Minna oli paikalla ja nappasi Rockysta kuvan 😊 Vilinää ja vilskettä tosiaan riitti ja Rocky sai paljon ihailevia katseita ja silityksiä osakseen.

image
Alkuun Rocky oli ihmeissään
image
Hetken päästä jo uni maittoi

Otin myös muutaman videopätkän Snapchattiin. Käyttäjänimellä sonjasuomela löydät minun tilin ja näet videomateriaalia päivän kulusta 😊 Lisäilen myös usein muutenkin videoita ja kuvia kissoista Snapchattiin! Seuraa minua ja näet meidän kissojen juttuja myös videoiden muodossa 😊

Päivän aikana oli myös kaksi rotuesittelyä, joissa näyttelyissä tuomarina toimiva Kristiina Rautio kertoi lyhyesti jokaisesta paikalla olleesta rodusta lyhyen infon ja yleisimpiä piirteitä samalla, kun kissa oli pöydällä esillä. Tästä en saanut kuvia, kun piti Rockya vahtia ettei hyppää lintujen ja marsujen sekaan 😀

Päivä oli kiva ja oli mukavaa, että ihmisiä aidosti kiinnosti rotukissat. Monet myös kyselivät kissojen hintoja ja muutenkin rodun ominaisuuksista oltiin kiinnostuneita. Jos näet omalla paikkakunnalla vastaavanlaisen tapahtuman, niin kannattaa mennä rohkeasti tutustumaan kissoihin ja omistajiin!

Advertisements

4 thoughts on “Rotukissapäivä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s