Poikien kuvauspäivä

Rankan työviikon jälkeen tämä päivä on mennyt ihan lepäillessä kotona. Kissat ovat tietysti aina seuraa pitämässä, mutta melko rauhassa klaanilaiset ovat olleet.

Tänään jostain syystä kameran eteen osuivat ainoastaan pojat! Hieman sai kuvattavia houkutella, mutta ihan kivoja kuvia sain räpsittyä. Tällä hetkellä kuvaan pääasiassa puhelimella eli Samsung s7 edgellä.

image
Rambo ylväänä
image
Pakko vähän keikistellä

Ramboa on vähän hankalampi saada kuviin, mutta nyt herra innostui poseeraamaan. Rockya on aika helppo kuvata jo vaalean värinsä ansiosta ja poika usein pysähtyykin kuvattavaksi.

image
Rocky

Parin viikon päästä olisi taas näyttelyä tiedossa ja vielä täällä Hyvinkäällä! Rockyn lisäksi paikalla on veli Santtu ja sisko Selma! Tavoitteena on saada kolmikosta vihdoin yhteiskuva. Toivottavasti saadaan onnistumaan! Sitä ennen meillä ulkoillaan ja nautiskellaan alkavasta kesästä.

image
Leikin uuvuttama
Advertisements

2 thoughts on “Poikien kuvauspäivä

  1. Upeat pojat ja kuvat! ♥ Meillä töissäkin yksi on hankkinut tuon puhelimen ja näytti kuvan, jonka oli ottanut sillä. Teki heti mieli hommata kyseinen känny itsellenikin. 😀 Minulla on Sonyn puhelin ja kameran laatu ärsyttää.Ulkona tulee hyviä kuvia, mutta sisäkuvat jättävät paljon parantamisen varaa. Kännykänvaihto houkuttaa siltäkin osin, että nykyisen puhelimen muisti on vähissä eikä se oikein lataa sovelluksia. Mutta sinnittelen tuolla vielä jonkin aikaa kun vasta hankin siihen upeat kuoretkin. 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s