ERY-SYD Hyvinkää 11.-12.6.16

Viikko sitten oltiin täällä Hyvinkäällä näyttelyssä. Se oli Drive-in näyttely, joka tarkoittaa lyhykäisyydessään sitä, että kissan ei tarvitse tulla paikalle heti aamusta eikä olla paikalla myöhään iltapäivään. Lähtemään pääsee, kun kissan arvostelu on ohi ja jatkopaikkaa ei aukea.

Meillä oli ihan mukava viikonloppu, koska näyttelyseurana oli jälleen Rockyn veli ja sisko. Lauantai meni ihan kohtalaisesti. Rocky hurmasi tuomarin luonteellaan, mutta ei saanut kutsua tp-valintoihin. Syyksi tuomari sanoi Rockyn olevan hieman liian laiha! Eihän Rocky isoimmasta päästä ole, mutta koskaan ei ole liian laihaksi sanottu. Lihaksikkaaksi on kyllä usein kehuttu.

image
Iso turkki hämää Rockyn kokoa isommaksi

Sunnuntain tuomari tykkäsi Rockysta myös todella paljon ja Rocky pääsi myös tp-valintaan. Tuomarilla oli yhteensä 10 kastraattiurosta, joista 4 pääsi tp-valintaan! Kaksi persialaista ja kaksi birmaa. Persialaiset tippuivat kisasta ensimmäisenä, joten jäljelle jäi Rocky ja ruskeatabby Geo. Geo on vuoden vanhempi ja lopulta se valittiin paneeliin. Läheltä liippasi! Olen kyllä tyytyväinen Rockyn käytökseen. Ei juuri äännellyt tuomarin pöydällä ja hurmasi tuomarit juuri luonteellaan. Ehkä pahin teini-ikä alkaa olla ohi.

image

image
Veljekset Santtu ja Rocky.

Yhteiskuva sisaruksista jäi ottamatta, mutta sain sentään Santusta otettua kuvan yksinään. Veljesten turkit ovat ihan erilaiset ja vaihtuvat eri tahtia. Rockylla paras ja pisin turkki on juuri nyt eli kesällä. Syksyn mittaan Rocky pudottaa turkin. Santtu taas on kesäturkissa kesällä ja talviturkissa talvella. Yllä olevassa kuvassa näkee myös selkeästi veljesten turkin eron tällä hetkellä.

image

Nyt me pidetään näyttelytaukoa varmaan loppukesä. Katsotaan sitten syksyn mittaan, jos käytäisiin jossain kisoissa.

Advertisements

5 thoughts on “ERY-SYD Hyvinkää 11.-12.6.16

 1. Päädyin lueskelemaan blogiasi googlettaessani noita lemmikkirattaita:D
  Onko noissa sinisissä zooplussan rattaissa irrotettava kuljetuskoppa? Olis ihan superkätevät reissussa!

  Like

  1. Kiva, että löysit blogini 🙂 Noi rattaat on kyllä tosi kätevät käyttää, mutta niissä ei ole irrotettavaa kuljetuskoppaa. Autossa kissa on ihan normaalissa kuljetuskopassa ja siirrän kissan sitten autosta rattaisiin.

   Like

 2. Drive in-näyttelyt on kyllä kivoja, varsinkin kun on paikalla kahden somalin kanssa. Somput arvostellaan yleensä 12 aikoihin, joten aamulla saa nukkua hiukan pidempään.

  Viimeisessä kuvassa Rocky on todella paljon Tiituksen näköinen, väritys on tietysti hiukan vaaleampi! 😀 Tollanen tassuihin nojailu on Tiituksella todella tavallinen nukkuma-asento, ja tälläkin hetkellä Tiitus nukkuu noin. Mulla itselläni on lisäksi vielä täysin saman värinen fleecetakki, kun tuo kuvan huopa. 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s